Pescarul

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Pescarul » Zona IT » Tehnologie


Tehnologie

Posts 1 to 2 of 2

1

https://blog.360totalsecurity.com/en/ca … pany-news/

0

2

Whatsapp sau Telegram?

Chat grup
Aceasta este cu siguranță o zonă de telegrame. Ea depaseste cu mult Ceea ce merita din faptul ca ai putea avea pana la 100.000 de oameni in grup. Singurul dezavantaj este că este posibil să nu puteți urmări conversația. Am fost în grupuri cu 5k, chiar 23k oameni și este prea răgușit. Poate de aceea Whatsapp are o limită mult mai mică pentru chat-ul de grup. Cu toate acestea, unele grupuri necesită numărul mare, motiv pentru care Telegrama face treaba . Whatsapp ar putea să-și păstreze nișa cu grupul mic, dar Telegrama trebuie să lucreze la răscoala grupurilor mari, poate să aibă un panou de către admin unde pot fi citite posturi importante (în loc de doar un post fixat). Dacă doriți un grup de discuții pentru un număr mare de persoane, telegrama este instrumentul dvs.
Expresii
Expresiile sunt importante pentru un număr destul de mare de persoane. Telegrama are aceste lucruri numite autocolante . Sunt mai mult decât utilizatorii obișnuiți de smartphone-uri emojis. Recent, Whatsapp a adăugat și această funcție. Telegrama este în continuare șeful când vine vorba de autocolante pentru mine. Cu toate acestea, telegrama nu mai câștigă această zonă, este echilibrată între cele două platforme.
Actualizarea stării
Trebuia să mă gândesc la ceea ce nu are Telegrama cu Whatsapp. Frumusețea statutului Whatsapp este că este văzută doar de contactele dvs. și nu de întreaga lume . Deci, în acest fel, Whatsapp arată un instrument mai probabil pentru a se alătura cercurilor sociale. Telegrama, pe de altă parte, arată ca un instrument pentru afaceri serioase. Pentru această funcție socială, Whatsapp este în frunte.
Securitate
Telegrama se mândrește cu acest lucru în timp ce încrederea oamenilor în Zuckerberg a scăzut în ultima vreme. Doar în cazul în care nu știți, Facebook deține Whatsapp. L-au cumpărat cu câțiva ani în urmă. Facebook deține, de asemenea, Instagram. Deci, puteți înțelege de ce un senator îi întreba pe Zuckerberg dacă crede că Facebook este un monopol. Proprietarul telegramei a refuzat recent să dea guvernului rus cheile de criptare și a câștigat inima mult mai multor utilizatori. Pentru securitate, telegrama pare mai solidă .
Model de afaceri
Modelul de afaceri al unei aplicații de mesagerie este atât de important. Ea spune cu ce vor putea să suporte și ce vor face pentru bani. Nu este încă clar ce este modelul de afaceri al companiei Whatsapp. Există indicii actuale că va implica o criptocurrency. Cu toate acestea, dacă aduc modelul de afaceri Facebook la Whatsapp, renunț. Telegramă care se îndreaptă cu siguranță spre ecosistemul criptografic . Aceștia aveau deja pre-ICO, deși era păstrat foarte privat și printre oameni cu o mulțime de bani. În plus, informațiile despre vânzarea tokenului sunt păstrate în mod secret. Facebook folosește modelul de anunțuri, Instagram nu prea, Sper că Whatsapp nu. Între timp, nu mă deranjează să deținem (și tranzacționăm) jetoane de telegrame.
Utilizarea datelor
Unii au grijă de acest fapt. Cred că amândouă sunt destul de asemănătoare în utilizarea datelor . Deși volumul lucrurilor pe care telegramele le-ar putea folosi ar putea să le facă mai puțin consumatoare de date. Dar acest lucru depinde de utilizator. Deci, aici este o remiză.
Canale
Telegrama are canale în care o persoană se poate conecta la informații fără a fi într-un chat de grup. Această funcție nu este disponibilă pe funcția Whatsapp. Aceasta este o funcție foarte importantă care face telegrama diferită și distinctă . Canalele post doar informații fără comentarii sau analize.
Interfața utilizator
Interfața lui Whatsapp este mai curată și mai organizată decât telegramele. De exemplu, există o opțiune pe Whatsapp pentru a arhiva chat-ul . Interfața telegramei arată bine, dar cred că Whatsapp are puțină margine aici.
Partajarea fișierelor
Există o limită de mărime pe Whatsapp cu privire la ceea ce puteți încărca, dar acest lucru este aproape inexistent pe telegramă. Telegrama permite transferul de fișiere grele pe platforma lor . Acest lucru face Telegram un loc bun pentru partajarea de fișiere
Întâlnire cu noi utilizatori
Whatsapp se concentrează mai mult pe contactul dvs., în timp ce telegrama se concentrează pe interacțiunea și integrarea unei lumi mult mai largi . Oamenii s-au întâlnit într-un chat de grup și apoi au decis să înceapă să vorbească privat de acolo. Aveți șanse mai mari să întâlniți oameni noi cu telegramă din cauza discuțiilor de grup. Discuțiile de grup sunt spre deosebire de chat-ul de grup al grupului Whatsapp, deoarece vă puteți înscrie doar urmând un link.
Folositi ambele, dar pentru scopuri diferite. Avantajele telegramei sunt remarcabile .  Telegrama are mai multe opțiuni, dar Whatsapp este încă foarte utilă.

0


You are here » Pescarul » Zona IT » Tehnologie